Domov Skupna kmetijska politika 2023-2024 V ŽIVO: Zdravje v naših rokah: Zbrane bo nagovorila ministrica za kmetijstvo Mateja Čalušić

V ŽIVO: Zdravje v naših rokah: Zbrane bo nagovorila ministrica za kmetijstvo Mateja Čalušić

185
0

Želite izvedeti več o skupni kmetijski politiki 2023–2027 ter o izzivih in priložnostih, ki nam jih le-ta nudi? Prisluhnite priznanim govorcem na tretji konferenci Zdravje v naših rokah.

Televizija IDEA v sklopu projekta Zdravje v naših rokah pripravlja tretjo konferenco.

Na konferenci se bodo osredotočili na predstavitev aktualnih prilagoditev in ukrepov Skupne kmetijske politike, s katerimi Evropska unija poskuša omiliti pritiske, s katerimi se spopadajo evropski kmetje.

Ministrica za kmetijstvo prvič v Pomurju

Zbrane bo nagovorila tudi Mateja Čalušić, ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki bo v sklopu konference prvič obiskala regijo.

»Ključno poslanstvo TV IDEA je informiranje javnosti in zato veseli nas, da lahko tudi tokrat le to uresničujemo kot povezovalec akterjev v kmetijstvu.

Želimo si združiti mnenja tako pridelovalcev, strokovnjakov, politike, kot vseh drugih deležnikov v kmetijstvu ter vse to v poljudni obliki prenesti vsem vam, našim gledalcem,« sporočajo odgovorni.

Konferenca poteka v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti.

Pridružite se nam in si oglejte prenos v živo!

sofinancira EU

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.