Domov Skupna kmetijska politika 2023-2024 Napovedujemo: Prihaja 3. konferenca Zdravje v naših rokah!

Napovedujemo: Prihaja 3. konferenca Zdravje v naših rokah!

252
0

Televizija Idea v sklopu projekta Zdravje v naših rokah pripravlja že tretjo konferenco, na kateri bodo govorci spregovorili o aktualnih priložnostih, ki jih prinaša Skupna kmetijska politika.

Po dveh uspešnih lanskih konferencah televizija Idea konec meseca pripravlja 3. konferenco Zdravje v naših rokah.

Konferenca bo v sredo, 28. februarja 2023, ob 9. uri, v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti.

Dogodek se bo odvijal v okviru projekta Agri 101 – Informiranje o Skupni kmetijski politiki Evropske Unije, ki ga televizija Idea izvaja v sezoni 2023-2024, s podporo ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Letošnja konferenca bo osredotočena na predstavitev aktualnih priložnosti, ki jih Skupna kmetijska politika prinaša kmetom in drugim deležnikom na podeželju, inovativnim praksam v kmetijstvu ter pomenu povezovanja med kmetijskimi skupnostmi in odločevalci.

Vrhunec dogodka bo okrogla miza z naslovom ‘Povezovanje pridelave in politike: Skupne rešitve za kmetijske izzive‘, kjer bodo udeleženci razpravljali o ključnih izzivih in priložnostih evropskega kmetijstva.

Prijavite se že danes!

sofinancira EU

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.