Domov Trendi kohezije Sodelujte v nagradnem natečaju Trendi kohezije!

Sodelujte v nagradnem natečaju Trendi kohezije!

66
0
Pridružite se natečaju Trendi kohezije in pokažite, kako vaš razvojni projekt, sofinanciran iz Kohezijske politike Evropske uniije, ustvarja nove trende in postavlja najboljše prakse za prihodnost!

Imate razvojni projekt s področja trajnostnega razvoja, socialnega vključevanja, izboljšanja občinske infrastrukture ali trajnostne mobilnosti? Potem je natečaj Trendi Kohezije pravi za vas. Predstavite širni Sloveniji vaš inovativen projekt in kako prispeva k dobrobiti vaše lokalne skupnosti.

Skozi preprosto prijavo lahko predstavite svoje dosežke, naša novinarska ekipa pa bo poskrbela, da bodo vidni širši javnosti. Prijavljeni projekti, ki izstopajo po inovativnosti in pozitivnem vplivu na skupnost, bodo prepoznani in nagrajeni, kar bo dodatno spodbudilo druge organizacije, da sledijo vašim korakom.

Zakaj sodelovati?

  • Krepitev lokalne skupnosti.
  • Povečanje vidnosti vaših projektov.
  • Možnost, da zmagate defibrilator za vašo lokalno skupnost.

Kako sodelovati?

  • Izpolnite enostavno prijavnico.
  • Pokažite svoje dosežke in kako vaš projekt prispeva k trajnostnemu razvoju in zmanjševanju neenakosti.

Natečaj organizira slovenski medijski konzorcij, in sicer televizija IDEA v sodelovanju z največjo mrežo regionalnih spletnih medijev Sobotainfo.com, Mariborinfo.com, Ptujinfo.com in Ljubljanainfo.com ter Žurnal24.

Najboljši projekti bodo predstavljeni širši javnosti, zmagovalni projekt pa bo prejel nagrado defibrilator, ki ga bo lahko namestil v svojo lokalno skupnost.

Tematske kategorije:
1. Socialna kohezija in zmanjšanje neenakosti.
2. Trajnostni razvoj in gospodarska konkurenčnost.
3. Izboljšanje občinske in

frastrukture in institucionalne zmogljivosti.
4. Trajnostna mobilnost.

Izmed štirih tematskih kategorij bodo izbrali po tri finaliste v vsaki kategoriji in nato na zaključnem dogodku, ki bo septembra, izbrali najboljši projekt, ki bo nagrajen.

Rok za prijavo: 31. julij 2024.

Ne zamudite priložnosti, da vaš projekt postane del novih trendov v kohezijski politiki! Prijavite se še danes in pomagajte soustvarjati boljšo prihodnost.

Več informacij in prijava na tem naslovu.

Krepimo lokalne skupnosti. Ustvarjamo boljšo prihodnost.

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.