Domov Trendi kohezije VIDEO: Z energetsko učinkovitostjo gradimo zeleno prihodnost za naslednje generacije

VIDEO: Z energetsko učinkovitostjo gradimo zeleno prihodnost za naslednje generacije

299
0
S poučnimi videoposnetki razbijamo mite o Kohezijski politiki Evropske unije.

V sklopu projekta Trendi kohezije s pomočjo poučnih posnetkov približujemo Kohezijsko politiko Evropske unije in pojasnimo, da ni namenjena zgolj črpanju finančnih sredstev, ampak da je naložba v našo skupnost in našo prihodnost.

S kohezijskimi sredstvi Evropske unije do energetske učinkovitosti

Energetska učinkovitost ni zgolj zmanjšanje porabe energije, temveč tudi ohranjanje optimalnih bivalnih pogojev za stanovalce.

Lastniki teh stavb ne samo, da prihranijo na stroških energije, ampak tudi povečajo vrednost svojih nepremičnin in živijo v okolju, ki je udobno ter prijazno do okolja.

V Sloveniji smo priča več uspešnim projektom obnove stavb, ki so jih omogočila sredstva Evropske unije.

Te prenovljene zgradbe ne le služijo kot primeri energetske učinkovitosti, ampak tudi postavljajo mejnike za trajnostno gradnjo in bivanje.

Energetska učinkovitost pa ni zgolj ključnega pomena za trenutni čas, ampak tudi za oblikovanje boljše prihodnosti za naslednje generacije.

sofinancira EU

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.