Domov Razno Vrhunci razburljivega derbija (video)

Vrhunci razburljivega derbija (video)

1.35K
0

V prvoligaški atmosferi v Športnem parku Beltinci pred 2200 gledalci, so nogometaši Beltincev in Mure odigrali dinamično tekmo, ki se je končala z rezultatom 2:2. Po tekmi sta izjave podala Arpad Vaš in Feri Cifer.

Vaš obžaloval remi, Cifer zadovoljen z borbenostjo Beltincev

Arpad Vaš, najboljši strelec lige s šestimi zadetki, je po tekmiobžaloval, da se je tekma končala z remijem. Mura je po njegovem mnenju tekmo odigrala v krču, brez prave agresivnosti in priznal, da v taboru Mure vedo, da s tako igro ne bodo mogli zmagovati vsake tekme. Beltinci so potem, ko so ostali z igralcem manj, še bolj pritisnili, muraši pa so padli v slab ritem in niso izpolnjevali zahtev, ki so jih prejemali od trenerja Franca Fridla. Ob koncu je dodal, da bi svoj zadetek na današnji tekmi raje zamenjal za zmago soboške Mure.

Legenda Mure, zdaj trener Beltincev Feri Cifer, je po tekmi povedal, da je bil to pravi prekmurski derbi, ki je privabil veliko število gledalcev. Po njegovem mnenju smo lahko spremljali dober nogomet iz obeh strani, ki so si ga številni gledalci tudi zaslužili. Poudaril je, da so Beltinci prejeli dva zadetka iz prekinitev in da so izenačujoči zadetek zabili z igralcem manj. Pohvalil je svoje varovance, da se niso predali in da so si s svojo borbenostjo priborili točko.