Foto: Jure Banfi

Srebrne plakete so prejele občine in organizacije, ki so s svojimi projekti izboljšale infrastrukturo, turistično privlačnost in okoljevarstvene standarde v svojih skupnostih.

Izpostavljeni so bili projekti, kot so Naravovarstveni center Sotla, Revitalizacija Stare steklarske in Vrazovega trga na Ptuju, Tehnopark Celje, Občinski projekt Store4HUC v Lendavi, turistični projekt Odkrij nas in projekt Paviljon Expano.

 

Zlata plaketa

Zlata plaketa in defibrilator, ki smo ga podarili s pomočjo Zavarovalnice Triglav, pa sta bila podeljena Društvu za socialno vključenost Mozaik, ki s projektom Skupaj do inkluzivne družbe skrbi za ranljive skupine v Pomurski in Podravski regiji.

Društvo je pomembno prispevalo k socialni aktivaciji in vključevanju oseb na trg dela ter gradnji vključujoče družbe.

Zaključek dogodka je zaznamovala zahvala Lili Miloševič iz Društva za socialno vključenost Mozaik, ki je prejelo zlato plaketo, kar je predstavljalo simbolno krono uspešnega dne, posvečenega lokalnim medijem in projektom, ki prispevajo k razvoju lokalnih skupnosti.

Sofinancira Evropska unija. Vendar so izražena stališča in mnenja zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije. Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti organ, ki dodeli sredstva.